با حضور دانشگاهیان صورت گرفت؛ معرفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی کاشان

معاون جدید توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با حضور دانشگاهیان و جمعی از مسئولان معرفی شد.

معرفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی کاشان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کاشان در نشست هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان معاون جدید توسعه مدیریت و منابع این دانشگاه معرفی شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در این نشست با اشاره به فرصت‌های پیش روی این دانشگاه گفت: مهر 1400 حدود هزار و 300 دانشجوی جدید در این دانشگاه پذیرفته شدند و با این حساب اکنون بیش از 4 هزار دانشجو از مقطع کاردانی تا دکتری تخصصی مشغول به تحصیل هستند.

میثم عرب‌زاده ادامه داد: همه اعم از استادان و کارکنان برای رسیدن به اهداف عالی دانشگاه باید با تلاشی مضاعف کار کنیم.

در این نشست با قدردانی از خدمات محمدرضا محققی، محمود محلوجی به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان معرفی شد.

معرفی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی کاشان

انتهای پیام/4062/