آغاز ثبت نام آزمون دکتری 1401

ثبت‌نام در آزمون دوره دکتری 1401 آغاز شد

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: ثبت‌نام در آزمون دوره دکتری سال 1401 آغاز شد.

ثبت‌نام در آزمون دوره دکتری 1401 آغاز شد

فاطمه زرین آمیزی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: ثبت‌نام در آزمون دوره دکتری سال 1401 از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شد.

وی افزود: ثبت‌نام در آزمون دوره دکتری تا روز دوشنبه 8 آذر 1400 ادامه دارد. متقاضیان برای در مهلت مقرر برای شرکت در آزمون دکتری به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و برای ثبت‌نام اقدام کنند.

وی افزود: دفترچه راهنما به همراه اطلاعیه تکمیلی ثبت‌نام در آزمون، هم‌زمان با شروع ثبت‌نام از طریق درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان قابل‌دسترس خواهد بود.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: آزمون ورودی مقطع دکتری نیمه‌متمرکز (Ph.D) سال 1401 برای پذیرش در دوره‌های روزانه، نوبت دوم، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در روز جمعه 6 اسفندماه 1400 برگزار خواهد شد.

رشته های مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی کاشان

رشته های علوم انسانی