«طرح پویش» زمینه‌ساز تعاملات اجتماعی دانشجویان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان گفت: طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال ایجاد زمینه مهارت‌افزایی و تعاملات اجتماعی در دانشجویان است.

«طرح پویش» زمینه‌ساز تعاملات اجتماعی دانشجویان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کاشان، دکترمیثم عرب‌زاده درنشست هم‌اندیشی با رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرستان کاشان عنوان کرد که طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال ایجاد زمینه مهارت‌افزایی و تعاملات اجتماعی در دانشجویان است.

وی ادامه داد: اشتغال همزمان دانشجویان با تحصیل و شناسایی و عارضه‌یابی مشکلات موجود اقتصادی شامل، صنعت، معدن، تجارت و خدمات و کمک در راستای ایجاد ساز و کار لازم برای ارائه پیشنهادها و راه حل‌های ممکن برای رفع مشکلات و بهره‌وری و حل مسئله از اقتصاد بخش خصوصی در راستای بهبود شاخص‌های فضای کسب و کار از اهداف ارتباط هرچه بهتر دانشگاه با اتاق بازرگانی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان افزود: معتقدیم دانشگاه می‌تواند نقش اساسی و کلیدی در اقتصاد ملی کشور و اقتصاد مقاومتی بر اساس فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند دانشگاه باید در مسائل مهم کشور مسئله‌یابی کند در حل مسئله نیز به ایفای نقش بپردازد و در این راستا آماده همه‌گونه همکاری هستیم.

دکترعرب‌زاده ادامه داد: برگزاری همایش‌های مشترک دانشگاه با اتاق بازرگانی می‌تواند در راستای تعامل و ارتباط دوسویه برای پیشبرد اهداف طرح پویش مؤثر باشد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شهرستان کاشان نیز در این نشست گفت: مشکلات منطقه در حوزه‌های مختلف از آبخیزداری تا مشکلات متعدد صنایع و... را استخراج کرده‌ایم و در خصوص مواردی که دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند کمک کند از آن استقبال می‌کنیم.

مهندس محمود تولایی با اشاره به نمونه دانشگاه‌های خارجی که در خدمت بازرگانی و صنعت قرار می‌گیرند، گفت: معتقدیم می‌توان کارهای بزرگی انجام داد و با طرح پویش در حقیقت نیازهای واقعی صاحبان صنایع در به‌کارگیری نیروی مطلوب کار پوشش داده می‌شود.

در این نشست که در محل اتاق بازرگانی کاشان برگزار شد، دکترحسین خوشدل معاون علمی، دکترمنصور دیاری رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی، دکتروحید امیر رئیس دفتر ارتباط با صنعت ودکتر مهدی اسماعیلی معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به بیان نظر و دیدگاه‌های خود برای تعامل مطلوب با اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی پرداختند.

استفاده از ظرفیت مدارس سما، تمرکز بر موضوعات پایان‌نامه‌ها برای حل مشکلات، معرفی کامل قابلیت‌های طرح پویش برای صاحبان صنایع از موارد مطرح شده در این نشست بود.

1400/09/21