لزوم توجه صاحبان صنایع و مسئولان به مهارت دانشجویان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان توجه صاحبان صنایع و مسئولان به مهارت دانشجویان را خواستار شد و گفت: فرصت‌های شغلی خوبی در آینده نزدیک پیش‌روی نسل جوان کشور بوده که لازمه آن داشتن مهارت و تخصص است.

لزوم توجه صاحبان صنایع و مسئولان به مهارت دانشجویان

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از کاشان، دکترمیثم عرب‌زاده در اختتامیه نخستین رویداد ایده‌شو فرش‌آپ که با حضور مسئولان، دانشجویان، صاحبان صنایع در تالار غیاث‌الدین جمشید کاشانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان برگزار شد، اظهار کرد: مهارت‌آموزی در کنار آموزش از اهداف طرح پویش در دانشگاه آزاد اسلامی است.

بیشتر بخوانید:

رویداد استارت‌آپی «فرش‌آپ» برگزار می‌شود

وی در این همایش با اشاره به اهداف طرح پویش (اشتغال هم‌زمان با تحصیل دانشجویان) گفت: با توجه به انعقاد تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد اسلامی و اتاق بازرگانی این طرح زمینه تعاملات اجتماعی دانشجویان را فراهم می‌آورد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کاشان گفت: اکنون بیش از 4 هزار و 600 دانشجو و بیش از هزار و 500 دانش‌آموز در مجتمع مدارس سمای این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.

دکترعرب‌زاده توجه صاحبان صنایع و مسئولان به مهارت دانشجویان را خواستار شد و گفت: فرصت‌های شغلی خوبی در آینده نزدیک پیش‌روی نسل جوان کشور بوده که لازمه آن داشتن مهارت و تخصص است، بر این اساس طرح پویش زمینه‌های حضور دانشجویان را در صنعت همزمان با تحصیل فراهم می‌کند.

انتهای پیام/4117/4062/

1400/10/01