۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ خرداد
1398/12/21 دکتر زینلی  آموزش مجازی ، تبدیل چالش به فرصت
دکتر زینلی آموزش مجازی ، تبدیل چالش به فرصت
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان گفت: در طرح آموزش مجازی استادان باید با توجه به محتوای آموزشی الکترونیکی، بازخورد تکالیف و پیگیری مستمر پیشرفت آموزشی دانشجویان اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان، آژیر خطر در کاشان به‌عنوان یکی از مناطق آلوده در استان اصفهان و به علت همجواری با قم از همان روزهای ابتدایی آغاز ویروس کرونا به صدا درآمد.
دانشگاه آزاد اسلامی کاشان نیز با حدود 4 هزار دانشجو (بومی و غیربومی) و نیز مدارس سما با تلاش و هماهنگی رئیس واحد کاشان از همان روزهای ابتدایی به حالت تعطیل درآمده، ازاین‌رو آموزش مجازی برای دانشجویان ضروری بود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در گفتگو با خبرنگار آنا در این باره اظهار کرد: این واحد دانشگاهی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، حفظ سلامت کارکنان، دانشجویان و به‌منظور جلوگیری از وقفه در امور آموزشی، بهره‌گیری و تبدیل چالش به فرصت از ابتدای هفته آینده، کلاس‌های نظری دانشجویان واحدهای شمال استان اصفهان (نطنز، بادرود، و مرکز آران و بیدگل، جوشقان قالی) را به صورت مجازی برگزار می‌کند و کلاس‌های درسی در مقاطع مختلف تحصیلی به صورت الکترونیکی و با استفاده از سامانه یادگیری آموزش‌های الکترونیکی ارائه خواهد شد
حسین زینلی تبیین کرد: مطابق بخشنامه ابلاغی از سوی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، مهدی اسماعیلی از اعضای هیئت‌علمی واحد کاشان به‌عنوان مدیر آموزش غیرحضوری منصوب شد
حمایت مرکز فناوری اطلاعات واحد کاشان برای برگزاری آموزش مجازی به دانشجویان
وی متذکر شد: نامبرده با جدیت و تلاش شبانه‌روزی بسترهای لازم برای انجام این مهم را فراهم کرده و در این طرح اعضای هیئت‌علمی در منزل یا در دفاتر کار خود و با استفاده از امکاناتی که دانشگاه فراهم شده، آموزش‌های غیرحضوری را به دانشجویان ارائه خواهند کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان یادآور شد: مرکز فناوری اطلاعات واحد کاشان حمایت‌های فنی و تخصصی لازم را در این باره انجام خواهد داد.
زینلی تشریح کرد: در این طرح به استادان توصیه شده تا نسبت به ارائه محتوای آموزشی الکترونیکی و بازخورد به‌موقع تکالیف و پیگیری مستمر پیشرفت آموزشی دانشجویان اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.