۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۲ آذر

توسعه مفهومی نرم‌افزاری و متکی به خلاقیت و نوآوری است

سه شنبه 06 آبان 1399 ساعت 12:37
توسعه مفهومی نرم‌افزاری و متکی به خلاقیت و نوآوری است
معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور عنوان کرد که با رونق شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها دریافتیم توسعه یک مفهوم نرم‌افزاری و متکی به نوآوری و خلاقیت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان، سورنا ستاری صبح امروز در بازدید از سرای نوآوری فرش ماشینی و مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با بیان اینکه توسعه بیش از آن‌که مفهومی نرم‌افزاری یا سخت‌افزاری باشد، مفهومی فرهنگی است، اظهار کرد: مفهوم توسعه در گذشته با راه‌اندازی‌ کارخانه‌های آلاینده، ساخت کارخانه و تخریب محیط زیست تلقی می‌شد؛ اما با رونق شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها دریافتیم توسعه یک مفهوم نرم‌افزاری و متکی به نوآوری و خلاقیت است.

وی با بیان اینکه توسعه استان‌ها به‌وسیله مهم‌ترین سرمایه بومی یعنی نیروی انسانی خلاق محقق می‌شود، ادامه داد: توسعه پایدار، امری درونی است و باید بر اساس مزیت‌های بومی هر استان و به‌وسیله نیروی انسانی خلاق اتفاق بیفتد.

راهکار تحقق توسعه پایدار چیست؟

معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور افزود: نمی‌توان بدون درنظرگرفتن این ویژگی‌ها و از بیرون برای استان‌ها توسعه ایجاد کرد. تنها راهکار تحقق توسعه پایدار، توجه به ظرفیت و توانمندی نیروی انسانی دانش‌آموخته و بومی هر استان و ایجاد زمینه فعالیت بهتر برای شرکت‌های دانش‌بنیان است.

بازدید سورنا ستاری از سرای نوآوری فرش ماشینی و مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان

ستاری بر نقش دانشگاه‌ها در ترویج فرهنگ اقتصاد دانش‌بنیان و تربیت نیروی دانش‌آموخته و خلاق و ظرفیت بالای خیران کاشانی اشاره  کرد و توضیح داد: مراکز آموزش عالی به جای تکیه بر بودجه دولتی یا شهریه‌ها باید بر روی تولید علم، ارتباط با صنعت و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان دانش‌آموختگان خود تمرکز کنند تا علاوه بر کسب درآمد در رسیدن سریع‌تر به توسعه نقش‌آفرین باشند.

وی با بیان اینکه پژوهش کارآمد و اثربخش حاصل نوآوری جوان خلاق با همراهی سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است، اضافه کرد: بدون تردید با پول دولت و پژوهش‌های حاصل از آن هیچ محصولی تولید نمی‌شود و اگر محصولی تولید شود از کارآمدی و اثربخشی لازم برخوردار نخواهد بود.

رونمایی از جرثقیل موبایل تلسکوپی 55 تن

برای نخستین‌بار در ایران، از جرثقیل موبایل تلسکوپی 55 تن ساخته‌شده توسط شرکت اندیشه‌مدار کاشان با حضور معاون رئیس‌جمهور رونمایی شد

همچنین برای نخستین‌بار در ایران از جرثقیل موبایل تلسکوپی 55 تن ساخته‌شده توسط شرکت اندیشه‌مدار کاشان با حضور معاون رئیس‌جمهور رونمایی شد.

ساداتی‌نژاد تأکید کرد؛

جلوگیری از واردات بی‌رویه الیاف با بهادادن به تولید شرکت‌های داخلی

سه شنبه 06 آبان 1399 ساعت 13:17
جلوگیری از واردات بی‌رویه الیاف با بهادادن به تولید شرکت‌های داخلی
نماینده مردم شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی گفت: بیش از 10 هزار تن الیاف از کشورهای خارجی وارد می‌شود که می‌توان با بهادادن به شرکت‌های داخلی همه را در کشور تولید و از واردات بی‌رویه جلوگیری کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان، سیدجواد ساداتی‌نژاد در مراسم بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از سرای نوآوری فرش ماشینی و مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان اظهار کرد: بازدید از دستاوردهای ارزنده علمی فرزندان این مرز و بوم در چنین اوضاعی حال انسان را خوب می‌کند.

وی با اشاره به رونمایی از جرثقیل 55 تنی با بیش از 30 هزار قطعه به ظرفیت بالای سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان را خاطرنشان کرد و افزود: این سرای تخصصی توان ساخت دستگاه‌های فرش ماشینی را دارد.

نماینده مردم شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: اکنون بیش از 10 هزار تن الیاف برای تأمین مایحتاج کارخانجات فرش ماشینی از کشورهای خارجی وارد می‌شود که می‌توان با بهادادن به شرکت‌های داخلی همه را در کشور تولید و از واردات بی‌رویه جلوگیری کرد.

رئیس کمیسون کشاورزی، آب و محیط زیست مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان آمادگی کامل دارد با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای ایجاد سرای اسانس نیز اقدام کند.

به گزارش آنا، معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور و سایر میهمانان علاوه‌بر بازدید از سرای نوآوری فرش ماشینی و شرکت‌های مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان بر مزار سه شهید گمنام مدفون در این واحد دانشگاهی حاضر و با تقدیم شاخه گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهیدان والامقام ادای احترام کرد

دکتر پیام نجفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دکتر سیدجواد ساداتی‌نژاد نماینده مردم شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی ،دکتر میثم عرب زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان و جمعی از مسئولان و معاونان و مدیران واحد کاشان در این بازدید معاون رئیس‌جمهور را همراهی کردند.