۱۴۰۰ جمعه ۲۸ خرداد
1400/02/25 کلنگ پروژه بزرگ شهر گلخانه‌ای هیدروپونیک دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به زمین خورد
کلنگ پروژه بزرگ شهر گلخانه‌ای هیدروپونیک دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به زمین خورد

کلنگ پروژه بزرگ شهر گلخانه‌ای هیدروپونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان برای نخستین‌بار در کشور با هدف تأمین بذر هیبرید به زمین خورد.

کلنگ پروژه بزرگ شهر گلخانه‌ای هیدروپونیک دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به زمین خورد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان، پروژه بزرگ شهر گلخانه‌ای هیدروپونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان برای نخستین‌بار در کشور با هدف تأمین بذر هیبرید عملیاتی شد.

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی در حاشیه آیین کلنگ‌زنی شهر گلخانه‌ای هیدروپونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان گفت: تاکنون 21 هزار هکتار گلخانه در کشور ایجاد شده که با توجه به وجود کم‌آبی و رویکرد تغییر کشت در سال جاری 3 هزار و 800 هکتار نیز به آن اضافه می‌شود.

محمدمهدی برومندی افزود: پروژه بزرگ شهر گلخانه‌ای هیدروپونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان آغاز بسیار خوبی برای تغییر الگوی کشت و کشاورزی مدرن است که علاوه بر سبزی و صیفی به طرف بذر هیبرید خواهد رفت.

کلنگ پروژه بزرگ شهر گلخانه‌ای هیدروپونیک دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به زمین خورد

وی بیان کرد: بیش از 770 میلیون قطعه بذر هیبرید در کشور نیاز داریم که کمتر از 50 میلیون قطعه آن در کشور تولید می‌شود و سهم بزرگی از آن را وارد شده که با افتتاح و بهره‌برداری شهر گلخانه‌ای هیدروپونیک برای نخستین‌بار در بخش کشاورزی از وابستگی به خارج رهایی پیدا می‌کنیم.