۱۴۰۰ جمعه ۲۸ خرداد
1400/03/01 بسیج سد مستحکم مقابل تهاجم فرهنگی دشمن است
بسیج سد مستحکم مقابل تهاجم فرهنگی دشمن است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: نقش بسیج بسیار ممتاز بوده و مانند سد مستحکمی مقابل تهاجم فرهنگی دشمنان است.

بسیج سد مستحکم مقابل تهاجم فرهنگی دشمن است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کاشان، میثم عرب‌زاده در دیدار مسئول دفتر بسیج دانشجویی  سپاه کاشان و اعضای شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان گفت: بسیج دانشجویی در کنار بسیج اساتید و کارکنان می‌تواند به عنوان رکن برجسته با همکاری حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی فعالیت شایسته داشته باشد.

وی با اشاره به دغدغه‌های مقام معظم رهبری برای نسل جوان به‌خصوص دانشجویان اظهار کرد: به‌دلیل فراگیری ویروس کرونا نوعی بی‌میلی و توجه به آموزش بین دانشجویان و حتی خانواده‌های آنان رسوخ کرده که وظیفه داریم با آگاهی‌بخشی و آسیب‌شناسی اجازه ندهیم این نگاه لطمات جدی به پیکره آموزش وارد کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: هنر ما این است که با تیزبینی و ظرافت‌های خاص به‌خصوص در مقوله رسانه با تولید محتوا و نگاه نو و مدرن وارد میدان شویم تا با جذابیت نسبت به جذب جوانان مومن به بدنه بسیج اقدام کنیم؛ چراکه نقش بسیج بسیار ممتاز بوده و مانند سد مستحکمی مقابل تهاجم فرهنگی دشمنان است.

رئیس دفتر بسیج دانشجویی سپاه کاشان نیز در این نشست گفت: خوشبختانه بسیج دانشجویی موفق به انجام برنامه‌های مطلوب به‌خصوص در حوزه کمک‌های مؤمنانه، کارگاه‌های تهیه ماسک و دستکش، اردوهای جهادی و برنامه‌های متنوع فرهنگی شده است.

یحیی رجبی مطرح کرد: مسئولان و بدنه دانشگاه آزاد اسلامی از بسیجیان هستند و به همین دلیل فعالیت‌های بسیج در این دانشگاه به خوبی پیش می‌رود.

انتهای پیام/4078/4062/